BeegPink, bekend van het jaarlijkse feest tijdens Pinksteren, heeft voor deze Kerstdagen een nieuw initiatief op zich genomen.

In de aanloop naar de Kerst zal op het Burgemeester Kotenplein een gigantische kerstboom verrijzen, die in deze koude en donkere dagen een beetje licht zal brengen. De lichtjes in de boom verzorgen wij, de rest is aan jullie! Aan de inwoners van Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk is het dan ook de taak om deze boom aan te kleden met warme wensen, geschreven berichten, Kerstballen, tekeningen, knutselwerkjes of ander moois. Op deze manier kan iedereen zelf een Kerstwens overbrengen aan de gemeenschap!

We zullen de boom rechtzetten op zondag 11 december en om 16:00 uur worden de lichtjes ontstoken, waarna iedereen tot aan Kerstavond de boom op eigen initiatief mag versieren. Wij zorgen op 11 december tevens voor een warm drankje, ter beschikking gesteld door AH Scheepers!

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 11 december en hopen dat in de aanloop naar Kerst de boom een plek wordt voor ontmoeting, samenzijn en gezelligheid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here