Zondag 2 oktober zal in Oos Hoes gitaar-virtuoos Billy Walton (USA) optreden. Zoals Billy altijd zegt: “Wij spelen New Jersey Rock ’n Soul muziek”.

Als oud Southside Johnny’s Juke heeft hij de hele wereld gezien en speelde met oa Steven Tyler, Bruce Springsteen en Bon Jovi. Ook is little Steven iemand met wie hij vaak gewerkt heeft. Billy is samen met Basseur William Paris de basis van deze band die al 14 jaar naar Europa komt. Begonnen met een trio staan ze nu met 7 muzikanten op grote festivals en locaties. 
Zo spelen zij in Engeland vaker in de O2 arena van Sheffield en Newcastle en zijn ze te zien op grote blues festivals. Ook in deze tour, want na dit optreden gaan ze nog 8 dagen naar the UK.

De bandleden zijn ook veel tourende musici die hem ondersteuenen oa Destinee Monroe is ook bekend van een duo met haar zus Paris Monroe, samen waren zij op tour met niemand minder dan Britney Spears. Drummer Francis is de vaste drummer van David Lee Roth maar ook in deze line-up iemand uit Beeg: Roland Smeets die al jaren met Billy door Europa en Amerika muziek maakt. Samen met Tom op zijn sax geven hun een extra sausje. Jesse Vandercaetsbeek is de jongste maar zeker niet de minste, met zijn 19 jaar een enorm talent die Piano en Hammond zal spelen.

Billy Walton; Gitaar + zang
Destinee Monroe; Gitaar + zang
William Paris; Bass + zang
Francis Valentino; drum
Jesse Vandevaetsbeek; Piano/Hammond
Tom Petracaro; Sax
Roland Smeets; trompet/ flugelhorn
en enkele gasten zoals Greg Torunski en Ludo Dodemont.

Support Act zoals ze dit noemen zal Blues Vaccination uit Susteren zijn, een bekende Blues Band uit het zuiden met top muzikanten. Dit gaat een leuke muzikale avond worden. Komt dat zien !

Entree is gratis en, nog meer heugelijk nieuws:

Zaterdag 5 november zal in Oos Hoes een Music Night georganiseerd worden door Oos Hoes en Active Music Management BV.

Op deze avond zullen diverse bands spelen en ook een paar Zaate Hermeniekes hun opwachting maken.
Enkele namen die we kunnen prijsgeven zijn PitchLight, die weer gestart zijn met optreden en Colossal Street Jam uit USA. Nuchter Vertroch en Eige Wies zullen ook hun opwachting maken en de mensen voorzien van flinke dosis energieke muziek. Houd deze dag alvast vrij in jullie agenda !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here