14.2 C
Grevenbicht
zaterdag, 13 juli 2024

Gluren bij de Buren in Beeg en Obbeeg

Ook dit jaar kunnen we op zondagmiddag 30 juni weer gluren bij de buren in Beeg en, voor de eerste keer, in Obbeeg. Op vier locaties zullen er optredens worden verzorgd door 4 verschillende acts en uitgevoerd door meerdere artiesten. Alle 4 de acts zijn gericht op muziek.

Iedere act speelt tussen 13.00-18.00 uur 3 keer een set op de locatie waar ze te gast zijn. Het programma is zeer uiteenlopend en het is de moeite waard om ze allemaal te bezoeken. Kies je eigen route en kom genieten van de sfeer en luisteren naar mooie, bijzondere, muziek.

Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrije gift is zeer welkom, dit kan gewoon bij de locaties zelf.

De voorgaande jaren was het erg gezellig en was het leuk om vele bezoekers te mogen verwelkomen en te verrassen met mooie muziek.

Tot zondagmiddag 30 juni !

Programma;

Nighthawker
Nighthawker haalt de muzikale mosterd grotendeels uit decennia waarin de bandleden nog niet geboren waren en bestempeld haar muziek als retro-rock. Denk aan artiesten als Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Pink Floyd, The Allman Brothers Band, The Band, The Beatles, The Black Crowes en Crosby, Stills & Nash. Wie vreest dat impromptu jams en luide versterkers tot het verleden behoren: niet getreurd. Een eigenzinnige band met eigen sound, die ieder optreden tot een feestje maakt!

Vorig jaar stonden ze op zondagmiddag nog in de tent bij BeegPink en ze zijn tot over onze landsgrenzen heen te volgen.

nighthawker.net    https://youtu.be/sJbkuAq9qyE

Speeltijden;  13:00/14:30/16:00 uur.
Waar; Bij Irene en Martijn in de tuin op Staai 9 in Grevenbicht.

Wayfare
Vier gitaren, twee stemmen en een vleugje blue(s)grass zorgen voor een verrassende sound en een fijne mix van tijdloze semi-akoestische muziek.

De formatie Wayfare voert een eigen brouwsel van folk tot countrycovers uit die ontstaan zijn uit de complementerende muzieksmaken van Thom Geelen, Maud Meekels en Joyce Kuepers.

𝚆𝚊𝚢𝚏𝚊𝚛𝚎. (@wayfare._) • Instagram-foto’s en -video’s

Speeltijden; 13:00/14:30/16:00 uur.
Waar; Bij de familie Geelen in de tuin aan de houtstraat 17 in Grevenbicht.

Appaloosa Twirl
Verbindt diepgewortelde muziek-idiomen met een persoonlijke originele twist, eigen werk gekenmerkt door personages die de donkere, hardnekkige aspecten ervaren van wat het leven te bieden heeft. Appaloosa Twirl bestaat uit songschrijver Ron Janssen, bassist Wim Geraets en drummer Ronald Jeurissen.

Appaloosa Twirl | ReverbNation

Speeltijden; 13:45/15:15/16:45 uur.
Waar; Bij Marieke Russel in het Schipperskerkje, Sterre der Zeeplein 12 in Schipperskerk.

Tribute to Chel Savelkoul door het Seniorenorkest de Kingbeek.
Het Senioren Orkest de Kingbeek is een zelfstandige vereniging, die muzikanten uit allerlei windstreken een laagdrempelige mogelijkheid tot muzikale ontspanning biedt. Op 30 juni, tijdens de tentoonstelling 100 jaor Chel Savelkoul in de kerk van Obbicht, wordt muziek gespeeld van deze Maaslandtroubadour.

Speeltijden; 13:45/15:15/16:45 uur.
Waar; Stichting Chel Savelkoul, Sint Willibrorduslaan 3 (de kerk) in Obbicht.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws