14.4 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Graydon Events bouwt verder op de goede naam van Van Didden

Op deze website hebben we de rubriek ‘uitgelicht’. Daarin portretteren we een (bekende) Beegtenaar. Voor deze aflevering maken we echter een uitzondering door uit te wijken naar het naburige Obbicht. De redactie heeft een interview gehad met de 31-jarige Graydon Consemulder, die met zijn bedrijf Graydon Events geen onbekende is in de regio. We kozen voor een interview met hem, omdat hij recent een deel van de inboedel van Slijterij en Partyservice Van Didden heeft overgenomen.

Wie iets te vieren heeft, is bij Graydon Events aan het juiste adres. Van springkussens en stormbanen tot attracties, zeskamp en tenten. Tevens beschikt hij over een groot assortiment aan partyverhuur materialen zoals statafels, stoelen, tafels, banken, partytenten, parasols, barbecues, servies, bestek, koelkasten, wijnglazen, bierglazen, dienbladen, koffie- en theekannen, vlaaidozen, heaters, verlichting enzovoort. Veel te veel om op te noemen.

Tapas Preuverie ’t Pintelierke
Daarnaast is Graydon sinds november 2020 -middenin de lockdown- eigenaar van Tapas Preuverie ’t Pintelierke in Stein. Hier zijn de gasten welkom om onbeperkt te genieten van velerlei heerlijke kleine (tapas) gerechtjes. Gepresenteerd op een plank kunnen er elke ronde 4 verschillende gerechtjes per tafel worden besteld. Je mag bij wijze van spreken blijven zitten en eten tot aan sluitingstijd. Eat as much as you can voor een vaste prijs, exclusief de drank. Behalve restaurant is ’t Pintelierke aan de Schinekstraat 11 ook een geschikte locatie voor feesten, bedrijfsborrels en andere bijeenkomsten aangezien het pand twee mooie zalen herbergt. Normaal gesproken komt Graydon Events naar jou toe, maar het is dus ook mogelijk om een zaal af te huren inclusief diverse arrangementen.


Arrangementen
Vanuit ’t Pintelierke verzorgen Graydon en zijn team ook verschillende soorten catering arrangementen. Van Walking dinner tot diverse buffetten waarvan fingerfood en BBQ-buffetten enkele voorbeelden zijn. Met de overname van een groot aantal spullen van Van Didden kan Graydon nóg meer bieden en zet hij een nieuwe stap in de verdere uitbreiding en ontwikkeling van zijn bedrijf.

Altijd aan de vraag van de klant voldoen
De overname van een deel van de inboedel van de partyservice van Van Didden kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Door het groeiend aantal aanvragen ontstonden er soms hier en daar lege plekken in de opslagloods.  “Nee” moeten verkopen is voor hem uit den boze. Dat is heiligschennis. Graydon zal er altijd alles aan doen om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. ‘Al moet ik naar Den Bosch rijden om bij een concullega een springkussen te halen. Ik zorg ervoor dat het op het gewenste tijdstip op de gewenste plek aanwezig is. ’ En zo gebeurde het ook regelmatig dat Graydon spullen bij Van Didden huurde. Een win-win situatie.

Nieuwe naam voor ‘t Pintelierke
Graydon verhuurt niet alleen partyspullen, hij verzorgt ook de catering van feesten en evenementen op locatie. Hij regelt het van A tot Z. Altijd volledig naar wens van de klant. Niets is hem te veel of te gek. Tussen alle bedrijvigheid door is hij ook nog bezig met een nieuwe naam voor ’t Pintelierke, een nieuwe website, een nieuw logo enzovoorts. Mooie vooruitzichten.

Kortom, heb je iets te vieren? Wil je iets organiseren en heb je daarbij wat hulp nodig? Zoek niet langer, maar neem contact op met Graydon Events.

Kijk voor meer informatie op www.graydonevents.nl

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws