16 C
Grevenbicht
zaterdag, 13 juli 2024

Het CAP / jongerenpastoraat van Zr. Mathée viert feest

In de maand juni is het 12,5 jaar geleden dat het jongerenpastoraat van Zr. Mathée, medezusters, en jongeren in Born, een zelfstandige stichting werd, onder de naam CAP. We gaan dit vieren op zaterdag 9 juni in de tuin van het CAPhuis, Bronstraat 2 in Born, straat achter de kerk.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tussen 13.00 en 16.00 uur welkom aan alle belangstellenden, ouders en kinderen om spellen te spelen, er is ook een springkussen. Voor elk kind is er een verrassing, voor de volwassenen koffie/thee met…..

14:30 uur is er een ballonnen wedstrijd. (De drie kinderen, waarvan de ballonnen het verste komen, krijgen een prijs. Voor de andere kinderen wiens kaartje terug komt, is er een attentie.)  Vragen of meer info, zie onderstaande gegevens.

Vanaf 17.00 uur is er een besloten bijeenkomst met barbecue voor genodigden, vrijwilligers, Cappers en alle mensen die ooit deelnamen aan onze activiteiten, meegingen op weekend en kamp. Tevens dus een reünie. Mensen die hiervoor nog geen uitnodiging hebben gehad, kunnen bellen of mailen naar Fransien,  06-13551984. fransienvdbeek@home.nl

We hopen ’s middags veel kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s te mogen ontmoeten.

Graag tot ziens, vriendelijke groet, de feestcommissie van het CAP.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws