17 C
Grevenbicht
vrijdag, 14 juni 2024

Het periodieke onderhoud van de dakgoot laat je verzorgen door R.H. Bouw Ondernemingen

Onderhoud, dakinspectie en reparatie in één.

Het niet op tijd reinigen van de goten zal ertoe leiden dat na een of twee regenbuien de vervuiling een goede doorvoer van het hemelwater belet. Hierdoor kan de goot overstromen, vervormen of zelfs breken.

Er zijn dakgoten die altijd verstopt raken lijkt het wel. Wanneer jouw goot een echt zorgenkindje is kan het goed zijn om het model goot en de manier van ophangen eens te bekijken.

Heb je ondanks het feit dat je de dakgoten periodiek schoon laat maken telkens weer regenpijpen die het water niet aankunnen of dat er op sommige plaatsen in de goot water blijft staan? Laat ?.?. ???? ????????????? dan eens een kijkje nemen.

Elk jaar weer de dakgoot schoonmaken is een rottig karweitje dat je eigenlijk voor enkele euro’s net zo goed kan laten doen. Wij maken 2x per jaar een ronde langs onze klanten voor goot- en dakonderhoud. In het voorjaar én in het najaar.

Qua dienstverlening is het raadzaam een bedrijf bij jou in de buurt te kiezen. Je bent dan gemakkelijker in te plannen en voorkomt hiermee dat je onderaan de lijst komt.

Het periodieke dakgoten schoonmaken, onderhoud, inspectie en reparaties in Limburg maar ook in andere provincies, wordt compleet en geheel verzorgd door ?.?. ???? ?????????????.

??????????????: 06-16248458
?-????: RHbouw@outlook.com

Volg ons ook op FACEBOOK:

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws