In verband met de geldende coronamaatregelen heeft Schutterij Eendracht besloten de jaarlijkse Hossa op den Brammert te verplaatsen naar zaterdag 2 oktober as. vanaf 15.00 uur.

Op deze dag zal Schutterij Eendracht haar schutterslocatie de Brammert wederom omtoveren tot een heuse Wiesn. Onder de naam “Hossa op den Brammert” zal een heus Volksfeest in Duitse sferen plaatsvinden. En dat op een wijze zoals dat alleen in Beeg kan!

De Brammert zal in Tiroler stijl zijn aangekleed en er zal gezorgd worden voor een passende muzikale omlijsting door o.a. DJ Het Geitje II. Uiteraard zullen Schlagers en Volkstümliche Musik de boventoon voeren. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Ter plekke zijn onder andere broodjes Schnitzel en Currywurst verkrijgbaar. Het gebruikelijk Alfa-bier zal worden geschonken in bierpullen.

Iedereen is welkom. Liefst in Tiroler kledij! Aanvang is 15.00 uur. Entree is uiteraard gratis. Van 15.00 tot 16.00 uur is er bovendien gratis Kaffee und Kuchen.

In de loop van de avond zal een prijs worden uitgereikt voor de mooist geklede Mädel en Junge.

Uiteraard dienen wij de Hossa geheel conform de op dat moment geldende regels te organiseren. Dit houdt in dat (vooralsnog) het kunnen overleggen van een coronatoegangsbewijs noodzakelijk is. Daarmee kan worden aangetoond dat sprake is van een volledige vaccinatie (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie), een herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld), ofwel een testbewijs (negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud). Ter plekke zullen daartoe de QR-codes van de Corona-app worden gescand en er zal een gezondheidscheck ingevuld en ondertekend dienen te worden.

Ein Prosit!

Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here