16 C
Grevenbicht
zaterdag, 13 juli 2024

Hossa op den Brammert!

Zaterdag 7 september as. zal Schutterij Eendracht haar schutterslocatie de Brammert omtoveren tot een heuse Wiesn. Onder de naam “Hossa op den Brammert” zal schutterij Eendracht dit jaar voor het eerst de opmaat verzorgen naar de Oktoberfeesten in München en Sittard (waar  aan de schutterijenoptocht zal worden deelgenomen). En dat op een wijze zoals dat alleen in Beeg kan! 

De Brammert zal in Tiroler stijl zijn aangekleed en het orkest Voll Stimmung en DJ Kapoeto zullen zorgen voor de muzikale omlijsting. Uiteraard zullen Schlagers en Volkstümliche Musik de boventoon voeren. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Ter plekke zijn broodjes Schnitzel en broodjes Currywurst verkrijgbaar. Naast ons gebruikelijk Alfa-bier is wordt er Erdinger Weizen-bier geschonken. Uiteraard in pullen!

Iedereen is welkom. Liefst in Tiroler kledij! Aanvang is 15.00 uur. Entree is uiteraard gratis. Van 15.00 tot 16.00 uur is er bovendien gratis Kaffee und Kuchen.

Tijdens Hossa op de Brammert zal de voorafgaand aan het keizersfeest geplaatste meiboom worden omgehakt. In de loop van de avond zal een prijs worden uitgereikt voor de mooist geklede Mädel en Junge.

Ein Prosit!

Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws