14.1 C
Grevenbicht
vrijdag, 24 mei 2024

Houd Processieroute autovrij a.u.b.

Namens de buurten en het Processie comité willen wij iedereen vriendelijk vragen om de route: Aan de Greune Paol, Schoolstraat, Houtstraat, Kuppelkovenderstraat, Dr Duijsenslaan, Beneluxlaan, Wilhelminalaan, Karel Doormanstraat, Achter Heilige  Kruiskapel en Aan de Greune Paol auto vrij te houden.

Mensen die  vroeg weg moeten, vragen wij vriendelijk om de auto op zondagavond even s.v.p. Buiten de route te parkeren.

Extra aandacht:

De  straat Aan de Greune Paol is vanaf Pinkstermaandagochtend 06.00 uur t/m 12.00 uur een algemeen parkeerverbod aan beide zijden. Vanaf Café Aurora tot Kapsalon kapsones. Wel mogen er auto`s parkeren in de parkeervakken voor de appartementen. Voor de Kerk vallen parkeervakken onder de parkeerverboden. Houd er rekening mee dat hier een wegsleepregeling van kracht is.

Ook is er een parkeerverbod in de Houtstraat aan beide zijden vanaf 05.00 uur t/m 12.00 uur.

De Politie zal dit jaar extra erop controleren dit is afgesproken. Dit is zodanig nodig in verband de veiligheid. Laten we ons alle inzetten om het zo veilig mogelijk te maken.

Tevens willen wij iedereen eraan herinneren dat tijdens de Pinksterprocessie diverse keren door de Schutterij  Broederschap het Heilig Kruis kamerschoten worden  gelost. (Essenstr / Hl. Kruisstr, Beneluxlaan / Hl. Kruisstr, Achter de Kruiskapel / Hl. Kruisstr en bij de slotceremonie achter de kerk.

Daarom deze oproep de huisdieren van tevoren binnen te houden en kleine kinderen in de gaten te houden.

Met de vriendelijke groeten,

Namens de buurt comités en het Processie comité

Wensen wij iedereen mooie en prettige Pinksterdagen toe.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws