Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend, delen wij mede dat Julius ‘Jules’ Joannes Weyers op 17 september 2019 -na een kort ziekbed- in de leeftijd van 95 jaar is overleden. Hij is rustig en vredig ingeslapen.

Jules werd geboren op 11 augustus 1924 in Sittard. Hij was lid van de Stoottroepen en diende tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Amerikaanse leger.

Jules was sinds 2016 weduwnaar van Maria ‘Jeannie’ Hoofwijk-Weyers uit Grevenbicht. Samen emigreerden ze in 1951 naar de VS, waar ze in 1954 begonnen met de restauratie van hun huis in Eliot, Maine.

Jules was kunstenaar, zijn hele leven lang. Hij ontwierp onder andere de stadszegel van Eliot in 1985. Voor deze bijdrage aan de geschiedenis van de stad werd hij tijdens de viering van het tweehonderdjarige bestaan van de VS benoemd tot grootmaarschalk.

Jules laat twee zonen en hun echtgenoten achter (John & Erica Weyers uit Tennessee en Jeff & Michele Weyers uit Maine) en drie kleinkinderen (Crystal Weyers-Leuchtner uit New Hampshire, Eben Weyers uit Tennessee en Arlis Weyers die momenteel woonachtig is in Duitsland).

Weyers heeft om een ​​privémonument gevraagd zonder begrafenis.

Ga voor meer informatie over zijn leven en kunst naar facebook.com/JulesWeyersArtist.

Condoleanceberichten kunnen worden verstuurd naar 684 Main St., Eliot, ME, 03903 of naar JulesWeyersArtist@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here