6.9 C
Grevenbicht
woensdag, 24 april 2024

ENIGE EN ALGEMENE KENNISGEVING MARLEEN GIJSEN-BOUTS

Verdrietig delen wij u mede dat na een afnemende gezondheid thuis in haar vertrouwde omgeving is overleden mijn lieve vrouw, lieve moeder en trotse oma

Marleen Gijsen-Bouts

Geboren op 08-04-1955
Overleden op 08-05-2023

Grevenbicht
Piet Gijsen

Sittard
Mark, Eveliene
Aylinn en Deff

Familie Gijsen
Familie Bouts 
Britt Emonts 

Raadhuisstraat 9a, 6127BK Grevenbicht

De plechtige uitvaart vindt plaats op zaterdag 13-mei om 10.30 uur in de Catharinakerk in Grevenbicht. Aansluitend leggen wij haar te rusten op het parochie kerkhof in Grevenbicht.

Onze grote dankbaarheid gaat uit naar de liefdevolle zorg van Buurtzorg Grevenbicht en huisartsenpraktijk Silverstaete Sittard.

gerelateerde artikelen

9 REACTIES

 1. Ons oprecht medeleven bij het overlijden van Marleen. ,mama en oma .Voor jullie allen heel veel sterkte gewenst in deze droevige tijd.
  Leo en Marij Bruens

 2. Piet en familie heel veel sterkte.
  Laat de mooie herinneringen jullie steunen in deze zware tijd.

 3. Piet, Mark en verdere familie, heel veel troost, kracht en sterkte gewenst met het overlijden van jullie echtgenote, moeder, schoonmoeder en oma. Mogen de mooie herinneringen aan haar jullie begeleiden in de toekomst.
  Fam. Neis-In ’t Panhuis.

 4. Piet, Mark en verdere familie, heel veel troost, kracht en sterkte gewenst met het overlijden van jullie echtgenote, moeder, schoonmoeder en oma. Mogen de mooie herinneringen aan haar jullie begeleiden in de toekomst.

 5. Piet,Mark en verdere familie ,heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.ik hoop dat iedereen de rust krijgt die jullie verdienen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws