14.7 C
Grevenbicht
woensdag, 19 juni 2024

Interview Stichting Chel Savelkoul

Woensdag 6 december wordt de Stichting Chel Savelkoul geïnterviewd door Henk Krekels van omroep Bie Os in zijn programma ‘Forum OP DE WOENSDAG MORGEN’ van 10.00 tot 12.00 uur uur. In deze radio-uitzending zal live vanuit de studio in Urmond het leven en de loopbaan van Chel worden belicht. Er worden 14 muziekwerken van zijn hand gedraaid waaronder historische opnames uit de vijftiger jaren.

De stichting Chel Savelkoul is opgericht om in 2024 de viering van zijn 100-ste geboortejaar vorm te geven en te faciliteren, d.m.v. de uitvoering zijn liedjes en verhalen met name voor de huidige en toekomstige generaties. Verder door aandacht te geven aan het verloop van zijn artistieke leven, zijn manier van werken en zijn passie voor het Maasland.

De Stichting Chel Savelkoul heeft inmiddels de status van culturele ANBI verworven en is volop bezig met de organisatie van de festiviteiten in 2024, waarbij nauw wordt samengewerkt met de basisschool de Kingbeek Grevenbicht-Obbicht en de Heemkunde Vereniging Bicht.

Het programma is live te volgen via FM 96,2 of via de link: https://www.bieos-omroep.nl/live-radio en kan ook worden teruggeluisterd via deze website.

Bijgevoegd is de poster die Bie Os voor deze uitzending gemaakt heeft.

gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws