Onder goede weersomstandigheden heette voorzitter Wil Schreurs iedereen welkom aan deze bbq. Gememoreerd werd er aan de oprichting van deze club. Na te lezen in een document op de site. De behoefte die er was in de gemeenschap om deze sport te beoefenen. De oprichters en boulers van het eerste uur, te weten Michel Verhaegh, Martin Salden en Jan Brouwers maakten geweldige promotie voor de boule sport zodat er al snel een uitbreiding van de banen noodzakelijk was.

Competitie

Na wat experimenteren werd er al snel overgegaan om te komen tot een soort van competitie wat dan weer leidde tot de eerste club kampioen, Chrit Tholen. Ook werd er een Martin Salden trofee in het leven geroepen. De wedstrijden die hiervoor gespeeld worden, lopen als een rode draad door al de activiteiten heen.

Uitwisseling met zusterverenigingen

Ook de uitwisselingen met zusterverenigingen mogen niet onvermeld blijven. Dit zijn succesnummers. Door een toenemen aantal leden vond er twee jaar geleden een uitbreiding van het aantal banen plaats. Een schitterend complex midden in het dorp.

Ook de winterse indooractiviteiten in Sittard, in een goed verwarmde hal bij zuster vereniging de But, worden zeer gewaardeerd. Wij gaan verder op de ingeslagen weg en vervolgen onze activiteiten op de woensdag- en de vrijdag middagen op onze banen voor Oos Hoes.

Is jouw belangstelling gewekt, kom eens een kijkje nemen. Bouls zijn er meer dan voldoende aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here