6.9 C
Grevenbicht
woensdag, 24 april 2024

Jeugd Concordia geeft aftrap voor het 125-jarig jubileum

In 2019 is het 125 jaar geleden dat Concordia Obbicht door een aantal enthousiaste dorpsgenoten werd opgericht. In die 125 jaar is Concordia uitgegroeid tot een veelzijdige muziekvereniging met ruim 150 leden waarvan er zo’n 130 actief bezig zijn met muziekbeoefening. Voor de huidige generatie Concordianen is deze bijzondere verjaardag van de vereniging reden temeer om alle activiteiten dit jaar geheel in het teken te stellen van dat 125-jarig jubileum.

Met een breed scala aan concerten en andere muzikale activiteiten die aansprekend zijn voor de eigen leden, de gemeenschap Obbicht alsook het publiek in de omliggende regio zal het 125-jarig jubileum op bijzondere wijze worden gevierd. Daarmee wil Concordia in 2019 ook een extra bijdrage leveren aan de promotie van de blaas- en slagwerkmuziek.

De jeugd van Concordia geeft de aftrap voor het jubileumjaar met een spetterend Nieuwjaarsconcert op zondag 6 januari a.s. Dat concert zal tevens de première worden van Roy Deuss, de nieuwe dirigent van de jeugdharmonie. Naast de jeugdharmonie zal ook het jeugdslagwerkensemble onder leiding van Etienne Houben zijn opwachting maken bij dit Nieuwjaarsconcert. Zowel de blazers alsook de slagwerkers zijn al geruime tijd bezig om zich goed voor te bereiden. Alles wijst er dan ook op dat het een bijzonder en sfeervol Nieuwjaarsconcert zal worden. Uiteraard is zo’n Nieuwjaarsconcert ook een uitermate mooie gelegenheid om elkaar het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. Concordia hoopt dan ook vele belangstellenden te mogen ontmoeten om samen te genieten van mooie muziek en met elkaar vooruit te blikken en te klinken op een bijzonder jaar!

Het Nieuwjaarconcert zal plaatsvinden op zondag 6 januari 2019 in de Harmoniezaal aan de Koestraat in Obbicht, aanvang 15.00 uur en de entree is gratis !

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws