De traditionele Najaarsloterij van Koninklijke Harmonie Aurora, die sinds jaar en dag in september wordt georganiseerd, beleefde dit jaar haar 50e editie! Omdat Aurora in deze dure tijden op de kleintjes let, hanteerden we kleine bedragen voor de loten, maar natuurlijk grote bedragen bij de mooie prijzenpot! Deze keer maakt u tevens kans op een speciale jubileumprijs!

Met recht mag deze jubileumeditie een groot succes genoemd worden, met een hogere lotverkoop dan ooit tevoren! Wij willen dan ook alle inwoners van Beeg, Papenhoven, Schipperskerk en omstreken hartelijk danken voor hun enthousiaste deelname aan onze Najaarsloterij! De trekking van deze 50e editie van de Najaarsloterij vindt aanstaande vrijdag 7 oktober plaats in Café Aurora, aan het einde van de korpsrepetitie omstreeks 22.00u.

Benieuwd of u in de prijzen bent gevallen? Uw lotverkopers komen persoonlijk bij u langs om uw prijs te overhandigen indien u een winnend jubileumlot gekocht heeft! Nogmaals hartelijk dank en uiteraard tot volgend jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here