6.9 C
Grevenbicht
woensdag, 24 april 2024

Jublieumconcert Slagwerkgroep Harmonie St. Cecilia: Back to the future

Om te vieren dat onze slagwerkgroep al 70 jaar met veel plezier en enthousiasme muziek maakt, zullen onze slagwerkers, aangevuld met oud leden, muzikanten uit de jeugdopleiding en diverse gastartiesten, twee concerten uitvoeren op zaterdag 26 november (20:00 uur) en zondag 27 november (14:30 uur) in Gemeenschapshuis Oos Hoes. Het thema is: “Back to the Future” – een muzikale reis die terug gaat in de tijd, waarbij onder andere muziek uit het verleden nog eens ten gehore wordt gebracht.
Gaan jullie mee terug in de tijd?

Het programma bestaat uit verschillende soorten muziek. We gaan terug in de tijd met muziek van Queen en The Beatles, maar ook naar tijden van oorlog én naar de middeleeuwen. Dan gaan we door naar de toekomst, met mens versus machine en muziek waarbij de elementen van de natuur naar je toe komen. Kortom: een gevarieerd programma met voor ieder iets leuks!

Onder leiding van instructeur Stefan Castro staan alle slagwerkers in de spotlight. Het geheel zal gepresenteerd worden door Gino Gessa en Ron Mangham.
Kaartjes voor “Back to the Future” kosten €10,- en zijn verkrijgbaar via onze website: https://www.cecilia-online.nl/shop/tickets/slagwerkgroep-back-to-the-future/

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis het concert bijwonen, maar moeten wel een toegangskaartje hebben. Ook deze gratis toegangskaartjes zijn te bestellen via onze webshop.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws