Zoals jullie misschien al hebben gehoord vindt op 03 september KABAAL IN BEEG plaats! Deze leuke dag boordevol plezier organiseren wij als harmonie samen met de Beegse schutterijen. Voor alle jeugdleden hebben we een mooi dagprogramma samengesteld! Denk hierbij aan activiteiten zoals (wind)buksschieten, een drumclinic en bieleman-treffen. Met dit leuke spellenfestijn zijn ook nog eens mooie prijzen te verdienen. Het evenement is vooral bedoeld voor jeugd tot 30 jaar, maar voel je vrij om je als jeugdige 30+’er ook op te geven! 

Het dagprogramma begint om 11.30 uur bij Café Aurora waar we samen dit jeugdspektakel openen. Hier krijgt iedereen een overzicht van alle activiteiten. Voor een lunchpakket wordt gezorgd. Om 18:00 uur sluiten we de dag samen feestelijk af bij het schuttershome van Schutterij Eendracht.

Om een idee te krijgen hoeveel personen wij dit FANTASTISCHE SPEKTAKEL kunnen verwachten vragen wij jullie vriendelijk om je vóór 19 augustus op te geven. Dat kan door een e-mail te sturen met jouw naam (en eventuele dieetwensen) naar kabaalinbeeg@gmail.com. Ook vrienden en vriendinnen die geen lid zijn van de harmonie zijn de gehele dag welkom! Vergeet deze dan ook zeker niet te vragen.

Lukt het je niet om de hele dag aan te sluiten? Maar wil je wel graag één of meer spellen meedoen? Dan kan dat natuurlijk ook! Laat het ons wel alsjeblieft even weten via het bovenstaande e-mailadres.

Houdt voor meer nieuws en informatie ons Facebook-evenement in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here