14.1 C
Grevenbicht
vrijdag, 24 mei 2024

Kerstconcert

Kerstmis is de tijd van gezelligheid en verbinding. Ook het dit jaar nieuw geopende Törpshoes kan daarom niet ontbreken. Zij bieden u een aperitiefje aan, om alvast in de stemming te komen voor het kerstconcert dat aansluitend in de kerk plaats vindt. Het kerstconcert zal dit jaar verzorgd worden door het Gemengd kerkelijk zangkoor van Obbicht en de jeugdorkesten van Concordia. Zij zullen sfeervolle (kerst)muziek ten gehore brengen. U bent op zaterdag 17 december dan ook van harte welkom in ’t Törpshoes vanaf 18.30 uur. Tussen 18.30 en 19.00 uur kunt u hier genieten van gratis glühwein en chocolademelk in een sfeervolle kerst huiskamer. U wordt verder door de speciaal ingehuurde verteller om 19.00 uur meegenomen in een bijzonder kerstverhaal: ”Het kindeken Jezus in Vlaanderen” .

Vanaf 19.15 uur gaan wij allemaal samen naar de kerstbomen bij het Reubebeeld om gezamenlijk de lichtjes van de kerstbomen te ontsteken.

Als de lichtjes branden zal een groep muzikanten van Schutterij St. Willibrordus ons met sfeervolle schuttersklanken naar de kerk leiden. Hier kunt u plaats nemen om te genieten van het kerstconcert dat start om 19.30 uur.

Na afloop zal de schutterij de bezoekers begeleiden naar de harmoniezaal waar men kan napraten en genieten van, wederom gratis, warme chocolademelk en kerstbrood.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws