Beste inwoners van Grevenbicht/Obbicht/Papenhoven en Schipperskerk,

Wij willen u via deze brief graag informeren over de aankomende inzamelingsactie voor onze Oudervereniging. Via de organisatie Bag2School Nederland proberen we geld voor de Oudervereniging op te halen door kleding voor deze stichting in te zamelen.

Bag2School Nederland verzamelt kleding van scholen en kinderdagverblijven en keert per kilo een bedrag uit. Bag2School wil de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken is een mooie manier om van niet meer gebruikte kleding af te komen. Daarnaast helpt het ons te sparen voor onze Oudervereniging.

Kom in actie!

Wij zouden het erg op prijs stellen als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door zakken te vullen met de oude nog bruikbare kleding/textiel van u en uw gezin. Dit zijn bijvoorbeeld schoenen, shirts, broeken, riemen, maar ook lakens en dekens. Kijk op de website van Bag2School voor een volledige lijst met wat er wel en niet ingezameld mag worden, www.bag2school.nl. Daarnaast vindt u op de site nog meer informatie over hoe de inzameling in zijn werk gaat en waar de kleding heen gaat.

Bag2School zal de kleding op 18 november op school komen ophalen. Breng uw zakken alstublieft diezelfde ochtend tussen 08.15 en 11.00 naar school op de speelplaats van de ingang tegenover de bejaardenwoningen aan het Sint Catharinaplantsoen (de speelplaats van de oude kleuterschool) en help ons om samen een fantastische inzameling neer te zetten!

Alvast enorm bedankt voor uw hulp bij deze inzameling.

Met vriendelijke groeten,

Namens de Oudervereniging Kingbeek

Wendy Pfennings

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here