Op zondag 11 september a.s. organiseert Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht het jaarlijks gezamenlijk koningsvogelschieten met Broederschap van het Heilig Kruis. Om 13.30 uur komen de beide schutterijen bij elkaar in Cafรฉ de Mert en van daaruit zullen de schutterijen met de genodigden gezamenlijk optrekken naar de schutterslocatie โ€œden Brammertโ€ aan de Lookerweg 14 te Papenhoven. Aldaar zal om 15.00 uur het eerste schot worden gelost door burgemeester H. Verheijen. Daarna zullen de schutters van beide verenigingen strijden om de felbegeerde titel van Koning van hun respectievelijke schutterij.

Er zal geschoten worden op een tweetal vogels. De ervaring leert dat pas na tientallen schoten de vogels loskomen van de plaat. De verwachting is dat ook dit jaar pas na een spannende strijd bekend zal zijn welke schutters namens de beide schutterijen het komende schuttersjaar als Koning voorop mogen gaan.

Schutterij Eendracht nodigt eenieder van harte uit om deze spannende en gezellige traditie bij te wonen. Kom gerust eens kijken hoe ook dit jaar de beide schutterijen zich van hun beste kant zullen laten zien. Op genoemde locatie is voldoende parkeergelegenheid voor zowel autoโ€™s als fietsen. Eventuele slechte weersomstandigheden hoeven geen beletsel te vormen. Het schieten kan ook van onder de aanwezige overkapping worden gadegeslagen. Drankjes en hapjes zijn meer dan voldoende, uiteraard tegen betaling, te verkrijgen.

Tot zondag 11 september as. op den Brammert!

Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here