14.4 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Koninklijke Onderscheiding voor Ger Driessen en Arno Duwel

Burgemeester Sjraar Cox reikte vandaag aan 20 inwoners van de gemeente Sittard-Geleen een Koninklijke onderscheiding uit. Achttien inwoners werden Lid in de Orde van Oranje Nassau, onder wie Ger Driessen en Arno Duwel uit Grevenbicht. Twee inwoners werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

“De heer Driessen is al tientallen jaren als vrijwilliger actief bij voetbalvereniging Armada Grevenbicht in verschillende functies, zoals jeugdleider, secretaris, leider 2e elftal en bestuurslid. Hij is scheidsrechter bij de KNVB, bestuurslid / penningmeester van scheidsrechtersvereniging COVS (centrale Organisatie Voetbalscheidsrechters) Sittard-Geleen e.o., bestuurslid / penningmeester van Schutterij Het Heilige Kruis Grevenbicht en vrijwilliger bij de Zonnebloem en gemeenschapshuis Oos Hoes in Grevenbicht. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.”

“De heer Duwel is al meer dan dertig jaar actief bij het IVN als vrijwilliger. Hij is lange tijd voorzitter geweest bij IVN Land van Swentibold en is momenteel secretaris. In het verleden vervulde hij geruime tijd een bestuursfunctie, waaronder die van vicevoorzitter bij het IVN district Limburg. Verder is hij als vrijwilliger actief binnen de protestantse kerkgemeenschap in Grevenbicht. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.”

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws