Op 9 en 10 juli hebben de muzikanten van Harmonie St. Cecilia video-opnames gemaakt voor het online ensembleconcert Blaoze in Beeg on Tour, op 25 juli.

Het wordt een super tof concert, met 6 ensembles, 120 muzikanten en ruim 2,5 uur verrassende muziek, interviews en een kijkje achter de schermen van de organisatie!

Een kaartje (oftewel: een linkje) kost maar 5 euro en is twee weken geldig! Je kunt het concert dus terugkijken t/m 8 augustus. Kijken kan overal ter wereld, het enige wat je nodig hebt is Internet! Koop je een linkje? Dan steun je bovendien onze harmonie, en dát vinden wij erg fijn.

Linkjes zijn te koop via www.cecilia-online.nl/shop

Brunch van Dave Culinair

Wil je ook een lekkere brunch van Dave Culinair bij je kaartje? Zorg dan dat je vóór donderdag 22 juli je bestelling plaatst. De brunch kost €9,95 per persoon en bestaat uit een heerlijke soep, een luxe belegd broodje én een mousse met slagroom. We brengen alle bestelde brunches in Grevenbicht, Papenhoven, Schipperskerk en Obbicht op zondagochtend 25 juli persoonlijk bij jullie langs!

Woon je niet in Grevenbicht of Obbicht, maar wil je toch genieten van de brunch? Dan kun je deze op zondag 25 juli, tussen 10.00-11.00 uur ophalen in de winkel van Dave Culinair (Raadhuisstraat 26, Grevenbicht).

Hoe kan ik Blaoze in Beeg bekijken?

De uitzending van Blaoze in Beeg on Tour vindt plaats op zondag 25 juli, vanaf 11.00 uur ’s ochtends. Heb je een kaartje gekocht? Dan ontvang je vlak voor 11 uur van ons een mail met de link waarmee je het concert kunt bekijken. Zodra je de link hebt ontvangen, kun je beginnen met genieten, bijvoorbeeld op je laptop, iPad of telefoon! Sluit je mobiele apparaat aan op je TV voor een nog sjiekere concertervaring! 

Neem alvast een kijkje achter de schermen op ons YouTube-kanaal

Onze muzikanten hebben een aantal leuke filmpjes gemaakt over hoe zij de repetities en opnames voor Blaoze in Beeg on Tour hebben beleefd! Ga snel naar ons YouTube kanaal om de filmpjes te bekijken 🙂 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here