Mad Men Music Group Live in Grevenbicht en de rest van de Wereld op 1 avond?

Ja dat kan! Je komt als band naar Grevenbicht om daar een optreden te doen en doet de rest met een livestream op social media.

Zaterdag 25 juli gaan we spelen in Oos Hoes bij Michael Theelen en zijn Crew en gaan we een leuke avond tegemoet. We starten met spelen om stipt 21u en gaan dan ook live, met filmploeg. De opnames van die dag komen ook nog eens op cd/mp3. Als klap op de vuurpijl zullen de Former ladies of the Supremes online zijn voor een Q&A samen met ons, om ook nog iets wereldkundig te maken. Spannend. Komen jullie ook of zetten jullie de stream aan?

Livestream zal zijn vanaf deze pagina:

https://www.facebook.com/events/735670267248954

Mad Men Music Group

We spelen al sinds 2016 maar steeds in verschillende bezettingen en op uiteenlopende evenementen of feesten. Daarom is Mad Men altijd onze naam maar zijn we eigenlijk een groep muzikanten en Dj`s die modulair inzetbaar zijn.

Sinds 2019 zijn we ook begeleidingsband voor The Temptations en voor The Supremes en speelden we al diverse malen in de benelux met hun samen. Omdat bijvoorbeeld Diana Ross de naam van de Supremes beheerd treden de andere originele leden op onder de naam “Former Ladies of the Supremes” Scherrie Payne en Susaye Green zijn nog steeds te vinden op het podium versterkt door Joyce Vincent die vaker in viel en oa bij the Three Degrees song. Grappige dat voor het stoppen van de Originele Supremes wilde ze Joyce als nr 3 toevoegen aan de deze dames.

Mad Men is trots dat ze hun en de Temptations mogen begeleiden, er zit misschien zelfs nog meer aan te komen. Maar daarom gaan we dus live,

Sinds februari/maart hebben de muzikanten thuis gezeten net zoals de meeste van jullie in deze Corona tijd. Nu is onze sector voor de professionele musici enorm hard getroffen en mochten we eigenlijk niet optreden en was/is het lastig om ons hoofd boven water te houden. Echter sinds 1 juli mogen we weer tot 100 mensen en hopen we snel weer ons normale muzikanten leven op ons te nemen.

We vragen voor een vrijwillige bijdrage in de zaal en zullen tijdens de livestream ons paypal link online zetten voor giften. Wij danken alvast hiervoor. Info staat online op de Event pagina hierboven vernoemd.

Volg ons op:

FB: https://www.facebook.com/madmenmusicgroup

Insta: https://www.instagram.com/madmenmusicgroup/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here