Beste inwoner van het Grensmaasgebied,

Mijn naam is Vince van ’t Hoff en ik ben een student aan de Universiteit van Wageningen. Ik ben bezig met mijn afstudeeronderzoek van de master Milieuwetenschappen. Dit doe ik als onderdeel van het wetenschappelijke project Living Lab: Grensmaas, waarin onderzoek wordt gedaan naar de effecten van het Grensmaas project. Mijn afstudeeronderzoek wordt begeleid door universitair hoofddocent Andries Richter. In mijn onderzoek kijk ik hoe het Grensmaas gebied wordt ervaren door inwoners. Ik ben er zeer enthousiast over.

Ik kijk specifiek naar de veranderende risico beleving omtrent hoogwater onder bewoners in het Grensmaas gebied en wat de invloed hiervan is. Ook kijk ik naar het veranderende landschap en de kennis die bewoners hierover hebben. Ik doe dit door middel van een vragenlijst. Deze vragenlijst zal zeer veel inzicht geven wat van belang kan zijn voor bewoners maar zeker ook voor beleidsmakers, om meer rekening te houden met de behoeftes van de inwoners.

Ik hoop dat u mij hierbij wilt helpen door middel van het invullen van de vragenlijst. Dit kost u ongeveer 15-20 minuten. Met uw deelname kunt u een aantal prijzen winnen door middel van een loting.

1e prijs: € 100,- aan VVV bonnen
2e prijs: € 50,- idem
3e prijs: € 25,- idem.

De link naar de vragenlijst is: https://tinyurl.com/grensmaasproject

Alvast een fijne kerstviering toegewenst.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
Vince van ‘t Hoff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here