Eindelijk mogen we starten!! ūüėä

Wij hebben bericht ontvangen vanuit de Rijksoverheid voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dat wij pati√ęnten geboren in 1956 en 1957, thuiswonende pati√ęnten met het syndroom van Down, pati√ęnten die bekend zijn met een BMI >40 en geboren zijn tussen 01-01-1956 en 31-12-2002, mogen gaan oproepen voor een vaccinatie tegen het COVID-19 virus. Het gaat om de vaccinatie van AstraZeneca.

U zult de komende dagen een oproep ontvangen per post. Indien u geen oproep ontvangt en u denkt in aanmerking te komen in verband met uw gewicht (BMI > 40), vragen wij u contact op te nemen met de praktijk via e-mail (medischcentrummartinez@ezorg.nl) om uw naam, gewicht, lengte en BMI door te geven. Indien u in aanmerking komt ontvangt u dan via e-mail een oproep en een gezondheidsverklaring.

U kunt zelf uw BMI uitrekenen op www.voedingscentrum.nl

Bij de uitnodiging/oproep zit onder andere een gezondheidsverklaring in de envelop. Wij verzoeken u deze ingevuld mee te nemen naar de afspraak.

Mocht u COVID-19 gerelateerde klachten hebben, vragen wij u om NIET naar de afspraak te komen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via mail naar medischcentrummartinez@ezorg.nl of kijk op de website: coronavaccinatie.nl

Als u niet in de gelegenheid bent om een e-mail te sturen, kunt u ook een briefje met uw naam, geboortedatum, gewicht, lengte en BMI, telefoonnummer en eventueel e-mailadres achterlaten in de brievenbus. Indien u in aanmerking komt ontvangt u een oproep en gezondheidsverklaring via e-mail. Als u geen e-mail adres heeft, nemen wij contact met u op.

Vriendelijke groeten,

Medisch Centrum Martinez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here