17 C
Grevenbicht
vrijdag, 14 juni 2024

Met Natalie en Cyrille zit je gebakken!

Groot nieuws! Vanaf 1 mei bundelen we de krachten! Natalie en Koen slaan de handen ineen met Cyrille en Priscilla voor een super leerjaar vol bakplezier.

Jullie kennen Echte Bakker Dieteren vast wel, dé bakkerij die al jaren hoge ogen gooit in en rond Maasbracht. En dan hebben we ook nog Natalie de Echte Bakker, de snelgroeiende nieuwkomer uit het sfeervolle Maasdorp Grevenbicht. Natalie en Koen klikten meteen met Cyrille en Priscilla en samen zijn we klaar om dit avontuur aan te gaan en de toekomst van Echte Bakker Dieteren veilig te stellen.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat de geheimen van het ambachtelijke bakken niet verloren gaan. Cyrille leert Natalie alle kneepjes van het vak en Priscilla blijft nog even het vertrouwde gezicht in de winkel, terwijl ze Koen alle ins en outs bijbrengt.

We zijn alle vier super enthousiast om aan de slag te gaan en trots dat we de ambachtelijke bakkerij Dieteren mogen voortzetten naar een derde generatie. De winkel in Grevenbicht blijft gewoon geopend en we gaan jullie in Grevenbicht verrassen met een nog breder assortiment!

Kom zeker eens langs in onze winkels in Maasbracht aan de Molenweg 18 en in Grevenbicht op de Beegter Markt 3. We verwelkomen jullie graag!

Tot snel!

PS: de officiële opening volgt, we gaan nu eerst even aan de bak!

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws