Met hart en ziel.

Dat is waar Thei voor stond. Hart voor de muziek, de mensen en Kapel EigeWies. Al zijn ziel en zaligheid stopte hij in de kapel. Zowel voor tijdens en na de repetities ademde hij kapel EigeWies. Hij inspireerde ons en heeft bij velen het hoogst haalbare, op muzikaal gebied, eruit gehaald.

Ondanks een soms zeer EigeWieze groep die, soms maar moeilijk wilde luisteren naar zijn directie aanwijzingen, bleef hij doorgaan en lukte het hem iedere keer weer om de kapel een stapje verder te brengen.

Mooie herinneringen blijven altijd bestaan. Hoogtepunten voor Thei en de kapel waren zeker de Beegse missen. We leefden daar met volle overtuiging naar toe. Echter ook de Kennedymars was ieder jaar weer een feest dat we nooit voorbij zouden laten gaan. Het schitterende optreden in de kasteeltuinen in Arcen waar hij straalde van geluk en trotsheid staat in ons geheugen gegrift.

Thei de kastelein, samen met Gigi achter de bar in de Scheepsbel. Ook dat deed hij met volle overtuiging, van de directie lessenaar schoof hij linea recta door naar het buffet om daar de na repetitie te verzorgen.

Er valt nog zoveel te vertellen en er zal ook nog veel over hem gesproken worden.

Thei, verenigingsman in hart en nieren, wij blijven jou herinneren als een zeer gedreven en mooi mens.

Namens Muziekkapel EigeWies wensen wij Gigi, Roland, Maurice, Hermi en iedereen die hem lief heeft heel veel sterkte toe maar vooral ook vele mooie herinneringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here