18.2 C
Grevenbicht
dinsdag, 25 juni 2024

Muzikaal ‘wenjele’ met Concordia Obbicht

Langzaam maar zeker gaat onze samenleving weer open en kunnen we hopelijk beetje bij beetje de beperkingen als gevolg van de coronapandemie achter ons laten. Ook Concordia Obbicht heeft haar muzikale activiteiten weer opgepakt en bereidt zich voor op het eerste evenement dit jaar. En dat is niet zomaar een evenement. Concordia wil graag u allen in de gelegenheid stellen elkaar weer op verantwoorde wijze te ontmoeten en dan tevens te laten genieten van mooie muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Op zondag 11 juli aanstaande organiseert Concordia dan ook een muzikale wandeling van 3 km door het pittoreske maasdorp Obbicht waarbij vanaf 13.30 uur op vijf sfeervolle locaties kan worden genoten van muziek van diverse ensembles van de vereniging. De gehele wandeling zal tot 18:00 uur duren. Voor deelname aan deze muzikale wandeling inclusief een routekaart, muziek en een versnapering op elke locatie kunnen kaarten worden verkregen via de website www.concordiaobbicht.nl

Kaarten kosten € 4,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis deelnemen aan de wandeling, maar dienen zich wel aan te melden.

Let op, er kan gestart worden op vijf verschillende locaties en op elke locatie mogen zich maximaal vijftig personen (publiek) bevinden. Bij aankoop van de kaarten kunt u aangeven op welke locatie u de wandeling wil starten. Hier liggen de kaarten dan voor u klaar. Wees er snel bij, want vol = vol !

Uiteraard zal dit alles georganiseerd worden volgens de dan geldende maatregelen.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws