14.1 C
Grevenbicht
vrijdag, 24 mei 2024

Najaarsconcerten van KH Aurora Grevenbicht-Papenhoven

Unieke najaarsconcerten van de Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht-Papenhoven

Het korps (inclusief het opleidingsorkest) én de drumband van de Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenicht-Papenhoven zullen dit najaar elk hun eigen unieke concert ten gehore brengen.

De beide geledingen wisten in het voorjaar van dit jaar nog hoge ogen te gooien op het Nederlands Kampioenschap voor slagwerkensembles en het Europees kampioenschap voor harmonieorkesten. De vereniging probeert haar programma af te wisselen; dus na een hoop inzet en indrukwekkende concertwerken, is het nu tijd voor ontspanning en entertainment voor de muzikanten. Na de zomer is een hoop lichtere muziek opgepakt, wat het mogelijk maakt om een zeer breed concertprogramma te kunnen verzorgen, met de inzet van bijvoorbeeld zangers en acteurs, waarbij ook zeker de jeugdleden een prominente rol krijgen.

Het korps en het opleidingsorkest van ‘Aurora’ bijten het spits af met een heus musicalconcert op 2 december. Met ‘Aurora op musicaltour’ worden de bezoekers meegenomen in oude klassiekers en modernere Broadway-waardige opvoeringen (zoals bijvoorbeeld The Sound of Music, Annie, maar ook Les Miserables). De St. Willibrorduskerk in Obbicht zal het decor worden van dit spektabel, waarbij op ludieke wijze de kerk omgetoverd zal worden tot heus musicaldecor. Mooi om te melden is dat de organisatie van dit concert voor het grootste deel in handen is van jeugdleden. Daarbij zullen een vijftal jeugdige zangers hun medewerking verlenen aan dit concert.

De drumband neemt een week later (resp. 9 & 10 december) hun bezoekers mee naar een Winterwonderland, een Kerstlandschap; compleet met haard, cadeautjes, bomen en ballen in de zaal van café Aurora te Grevenbicht! De drumband weet van ieder themaconcert een goed georganiseerde chaos te maken, waarbij de zaal altijd in een deuk ligt. De jonge groep slagwerkers zal, naast de nodige Kerstmuziek, ook sketches en entertainment verzorgen. Hiervoor hebben ze een drietal acteurs weten te strikken. Personages in wie iedereen zich tijdens de Kerst kan verplaatsen. Het thema van dit concert is dan ook ‘Stressmis mit Aurora’. 

Benieuwd naar de najaarsconcerten van Aurora en de ticketverkoop? Meer informatie is te vinden op de website www.khaurora.nl. Op de social media kanalen van Koninklijke Harmonie Aurora zullen binnenkort meer nieuwtjes en tipjes van de sluier worden opgelicht!

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws