Er zijn veel loterijen, maar er is slechts 1 najaarsloterij in Grevenbicht. De najaarsloterij van Koninklijke Harmonie Aurora, dit jaar voor de 50e keer, viert haar jubileum! De oudste muziekvereniging van de gemeente Sittard-Geleen zal de opbrengsten van de loten gebruiken om haar noodzakelijke uitgaven aan instrumentarium en kleding te bekostigen.

Om dit jubileum te vieren is er naast de gebruikelijke hoge prijzenpot (12 prijzen variรซrend van โ‚ฌ 20,- tot โ‚ฌ 150,-) voor deze jubileumeditie ook een spetterende verrassingsprijs te winnen. Wat deze prijs is, houden we natuurlijk geheim tot onze trekking van de prijzen op vrijdagvond 7 oktober, na afloop van de wekelijkse korpsrepetitie in cafรฉ Aurora. De loten kosten โ‚ฌ 1,50 per stuk en zullen van 9 september tot 2 oktober traditiegetrouw door onze leden langs de deuren aangeboden worden.

Geen contant geld in huis? Dat is natuurlijk geen probleem, want u kunt gewoon met een QR-code veilig bij ons betalen via een directe banktransactie. Winnaars krijgen persoonlijk bericht en zullen via www.beeg.nl en www.khaurora.nl bekend gemaakt worden, waarna ze nog eens persoonlijk bezocht zullen worden.

(Vergunning verleend door de gemeente Sittard-Geleen onder nummer OV22.0435)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here