Op vrijdag 1 oktober a.s. gaat Seniorenvereniging Levensvreugd op stap. Om 12.30 uur wordt per touringcar vertrokken vanaf het Burg. Kotenplein en koers gezet naar de watertoren De Reusch in Schimmert met zijn keur aan verse streekproducten en vanaf de Skywalk uitzicht over het Limburgse land.

Van hieruit gaat het, via een toeristische route, verder naar De Bokkerijder op het Drielandenpunt te Vaals voor koffie/thee met vlaai. Na deze rustpauze wordt koers gezet richting Valkenburg waar de vrije tijd in het stadje kan worden doorgebracht. Rond 17.45 uur vertrekt de bus naar Heerlen waar een driegangendiner staat te wachten. Om 20.00 uur wordt de terugweg Grevenbicht ingezet waar het gezelschap wordt ontbonden.

Voor deelname hieraan dient u zich in te schrijven, tot uiterlijk dinsdag 21 september, d.m.v. een bankoverschrijving op nr. NL90Rabo01172.11.974 m.m.v. naam en adres of persoonlijk op woensdag 22 september in café  Aurora van 13.00 tot 14.00 uur. De kosten bedragen voor leden € 25,00 incl. entree, koffie met gebak en diner. Personen die ter ondersteuning meereizen en niet-leden betalen € 50,- (de werkelijke kosten).

I.v.m. de RIVM regels dient u bij het instappen van de touringcar 1,50 meter afstand te bewaren en bij het instappen en plaatsnemen in de bus een mondkapje te dragen. Bij de bekende Coronaklachten dient u thuis te blijven.

In- en uitstappen gebeurt via de achterdeur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here