Een sprong in het diepe, zo zou ik afgelopen jaar omschrijven. Van gewone baan naar ondernemer in een vakgebied waar ik zelf, buiten mijn passie, geen ervaring, noch achtergrond in had. Het was een turbo overname en alles werd binnen enkele weken geregeld. Met hulp van Hub (de voormalige bakker) leerde ik in de daaropvolgende maanden het vak. En wauw wat een vak is het, het is oneindig en uitdagend!

Nu, een jaar later kan ik zeggen wat een avontuur, zoveel geleerd en meegemaakt. En wat een prachtberoep, iedere nacht uit de veren om iets te maken van simpele ingrediƫnten naar een pracht product. Waar tevens een hele planning bij komt kijken, timemanagement key is en op gevoel een inschatting moet worden gemaakt van je verkopen. Werken met een dagvers product is zeker in deze tijden super uitdagend.

Het ambacht staat dan ook niet voor niks onder druk. Denk aan de grondstofprijzen die de pan uit rijzen, de trend gemakt, toenemende energiekosten, etc.

Uitdagende tijden als ondernemer!

Daarom wil ik alle klanten des te meer bedanken voor hun vertrouwen en hoop ik jullie allen nog lang te mogen verblijden, met mooie en (h)eerlijke producten.

Bedankt en tot ziens!

Volg onze fb/instragram of kom naar de winkel voor alle feestacties van deze week!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here