Tijden veranderen. De ooit zo florerende VBO, de in 1986 opgerichte Vereniging van Beegter en Obbeegter Ondernemers, heeft weliswaar nog behoorlijk wat leden, maar het staat onomstotelijk vast dat de basis onder het bestaan steeds fragieler wordt. Tijd om het tij te keren en met hernieuwde energie en met een nieuwe garde ondernemers op zoek te gaan naar een formule die past in de hedendaagse samenleving. Dat was de gedachte van een aantal ondernemers toen ze een paar maanden geleden gingen nadenken over een soort VBO 2.0. Die gedachte is uitgewerkt en heeft -in goed overleg met het bestaande bestuur- geleid tot de oprichting van Ondernemend Bicht. Het nieuwe bestuur zal de taken per 21 november a.s. gaan overnemen,. Op 21 november organiseert het bestuur ’s avonds een kennismakingsbijeenkomst voor ondernemers in Grevenbicht, Obbicht, Papenhoven en Schipperskerk.

Het nieuwe bestuur wil de vernieuwingen kracht bijzetten door o.a. een nieuwe naam “Ondernemend Bicht”, een nieuw logo en een nieuwe website (www.ondernemendbicht.nl) die gepresenteerd zullen worden tijdens de officiële Kick Off avond.

Verder is er besloten om ook een frisse wind te laten waaien ten aanzien van de doelstellingen van de ondernemersvereniging. De doelstellingen van Ondernemend Bicht zijn 2-ledig. Enerzijds een sociaal maatschappelijk karakter voor de inwoners en de gemeenschap Bicht , anderzijds een zakelijk karakter voor de leden van Ondernemend Bicht.

Wat betreft het sociaal maatschappelijk karakter voor inwoners, verenigingen en stichtingen van Bicht, kunnen hier verzoeken voor ondersteuning worden ingediend via de ‘digitale wensboom’ (zie website) van ondernemend Bicht. Wat betreft het zakelijke karakter voor leden van Ondernemend Bicht, dit is voornamelijk gebaseerd op het creëren en gebruik kunnen maken van de gezamenlijke kracht van netwerk, kennis, kunde, ervaringen en betrokkenheid.

Om je uitgebreider kennis te laten maken met de visie en doelstellingen van Ondernemend Bicht zijn ondernemers in Grevenbicht, Obbicht, Papenhoven en Schipperskerk van harte welkom tijdens de Kick-Off avond op 21 november van 20.00 tot 23.30 uur in Oos Hoes Schoolstraat 2 te Grevenbicht. Tijdens deze Kick Off avond zorgen wij voor een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om te netwerken.

De organisatie verneemt graag vooraf of je aanwezig zal zijn, zodat men weet op hoeveel personen men kan rekenen. Aanmelden kan via info@ondernemendbicht.nl of op onze website: ondernemendbicht.nl/kickoff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here