17 C
Grevenbicht
vrijdag, 14 juni 2024

Nieuwe website beeg.nl online

Het is zover: ik mag de nieuwe website van beeg.nl laten zien. Het nieuwe beeg.nl is een voortzetting van het concept van het vroegere beeg.nl. Als je de website opent, moet je als bezoeker meteen het gevoel krijgen dat je op de lokale website van, voor en over Grevenbicht/Beeg zit. Foto’s bekrachtigen dat beeld.

Het laatste nieuws is leidend. Deze ‘laatste nieuwsberichten’ vind je dan ook altijd prominent op de startpagina. Daarnaast is er weer een duidelijke splitsing van berichten in categorieën zoals Familieberichten (die op hun beurt zijn onderverdeeld in Geboorteberichten, Overlijdensberichten, Onderscheidingen, Huwelijken en Verjaardagen), Ondernemersnieuws, de nieuwe categorie ‘Uitgelicht’ enzovoort.

Ook heb ik ervoor gezorgd dat de evenementen/activiteiten een prominente plek op de startpagina hebben. Je ziet daar de komende 4 a 5 evenementen. Je kunt ook klikken op ‘Alle evenementen’’. Dan krijg je letterlijk een kalender in beeld.

Enfin, ik ben reuze blij met het vernieuwde (reclameloze) beeg.nl. Ik hoop dat jullie dat ook zijn.

Helmi van Nuil
Redactie/beheerder beeg.nl

gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Heel mooi geworden Helmi en Almir !
    Ik had al een preview gehad, enkele weken geleden, en ben blij dat beeg.nl weer terug is op het oude niveau en zelfs beter !!

    Gefeliciteerd.
    Roel Salden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws