6.9 C
Grevenbicht
woensdag, 24 april 2024

Nog een paar dagen tot Metropolis!

De muzikanten van Big Band Beeg en Harmonie St. Cecilia hebben nog één repetitie te gaan tot het Metropolis concert in het Fletcher Hotel in Sittard, op 28 januari! Het belooft een super sjiek concert te worden! De muzikanten hebben er ontzettend veel zin in en hopen voor een volle zaal te mogen spelen! Heb jij je kaartje al?

Wat kun je verwachten?

Tijdens het concert nemen we je mee naar de denkbeeldige stad Metropolis. Daar maak je kennis met de kleurrijke inwoners van de stad: zij delen herkenbare verhalen over liefde, pijn, passie, verdriet en geluk. Het zijn verhalen die perfect passen bij de muziek die je hoort. Vanaf de tribune heb je bovendien goed zicht op alle 100+ muzikanten van zowel het harmonieorkest en de big band!

De solisten van de avond zijn Leo Janssen (saxofonist bij het Metropole Orkest), Ruud Breuls (trompettist bij de WDR big band) en Koen Cuijpers (klarinettist bij o.a. St. Cecilia). Jos Simons en Richard Didden hebben de muzikale leiding. De presentatie is in handen van Tom Jessen, o.a. bekend van BNR Nieuwsradio en “Maarten van Rossem – De Podcast”.

Via dit filmpje krijgen jullie alvast een voorproefje:

Benieuwd wat de muzikale leiders over het concert zeggen? Kijk dan hier:

Heb je nog geen kaartje? Ga snel naar: www.cecilia-online.nl/shop of ga langs bij Albert Heijn Grevenbicht. Let op: het is beperkt mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen aan de deur. Zorg dus dat je vooraf je kaartje hebt gekocht.

Hopelijk zien we je op 28 januari; je bent van harte uitgenodigd!

Meer informatie over het concert vind je hier:

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws