18.2 C
Grevenbicht
dinsdag, 25 juni 2024

Op zoek naar verpleging en/of verzorging thuis? Het team van Buurtzorg Grevenbicht e.o. is er voor u

Het team van Buurtzorg Grevenbicht en omstreken wil zich via beegpuntnl voorstellen aan de dorpsgemeenschap. Buurtzorg is weliswaar een bekend begrip in heel Nederland, maar dat er ook een team van Buurtzorg in Grevenbicht actief is, is misschien minder bekend. Daarom dit bericht, waarin het team zich nader voorstelt. Vanwege Corona kon er helaas geen foto van het team worden gemaakt.

Even voorstellen…

Wij zijn Buurtzorg Grevenbicht en omstreken, een kleinschalig thuiszorgteam dat bestaat uit negen enthousiaste en professionele verpleegkundigen en ziekenverzorgenden. Regelmatig wordt ons team versterkt met stagiaires en leerlingen.

Op het gebied van verpleging en verzorging zijn wij van alle markten thuis. Ons werkgebied bestrijkt naast Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk ook nog een aantal omringende dorpen zoals Obbicht, Graetheide, Guttecoven en Einighausen. Ons kantoor is gelegen aan het Burgemeester Kootenplein in Grevenbicht, op de eerste etage van “Oos Hoes”, centraal en goed bereikbaar.

Wat bieden wij…

Zorg op maat voor iedereen, toegespitst op uw persoonlijke situatie. Wanneer u verpleging of verzorging thuis nodig heeft, kunt u via uw huisarts, of bij ontslag uit het ziekenhuis kiezen voor Buurtzorg. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wij streven ernaar om dan zo snel mogelijk bij u op huisbezoek te komen, om samen te bekijken welke zorg nodig is.

Soms vindt een huisarts of specialist in het ziekenhuis het raadzaam om thuiszorg in te schakelen. In dat geval kunnen wij rechtstreeks door hen benaderd worden. We werken nauw samen met huisartsen, specialisten, paramedische hulpverleners zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en diëtisten, en kunnen zo de beste en meest complete zorg aan u verlenen. Het streven en uitgangspunt zal altijd zijn om u weer zo snel mogelijk zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, bijvoorbeeld door de inzet van hulpmiddelen. Het kan echter ook zijn dat u in een situatie van ongeneeslijk ziek zijn terecht komt, en ervoor kiest om de laatste fase van uw leven thuis te blijven. Ook dan kunnen we veel voor u betekenen.

Even alle informatie op een rij…

Heeft u een zorgvraag, of zou u wat meer informatie willen over wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Buurtzorg Grevenbicht e.o.
Monique, Jos, Debbie, Denise, Bianca, Alexandra, Maud, Lianne en Noortje
Schoolstraat 2
6127 BG Grevenbicht
Tel.nr.: 06-30819841
E-mail: grevenbicht@buurtzorgnederland.com
Website: www.buurtzorgnederland.com
Facebook:

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws