Op zaterdag 7 september houdt Gilde De Graven van 11.00–15.00 uur haar jaarlijkse Open Dag. Gilde De Graven is alweer een jaar gevestigd in gemeenschapshuis ’t Trefpunt in Munstergeleen, maar merkt dat dit bij veel mensen nog onbekend is. Gilde De Graven is een niet-commerciële vrijwilligersorganisatie voor iedereen die er plezier in heeft, om zijn of haar ervaringen, kennis e.d. over te dragen aan anderen. Daarbij staat plezier hebben met elkaar hoog in ons vaandel.

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om op deze Open Dag kennis te nemen van Gilde De Graven. 

Om 11. 00 uur begint de Open Dag en zullen allerlei workshops van de cursussen worden aangeboden. Het aanbod van de cursussen is groot en zeer divers. Van computercursussen: iPad en iPhone en Microsoft Windows 10 voor beginners tot taalcursussen: Duits voor gevorderden, Engels voor beginners, Frans voor beginners, Franse opfriscursus en Frans Le Tour de France en chansons, Spaans voor beginners en Spaans voor gevorderden. Creatieve cursussen: bloemschikken en schilderen, maar ook wandelingen en fietstochten.

Twee leesclubs van Suzan Voncken en een leesclub van Wim Krings staan op het programma van Gilde De Graven.

Verder worden er in de loop van het jaar allerlei lezingen en excursies georganiseerd; enkelen treft u reeds aan op onze website.

Helemaal nieuw in ons programma zijn:

wijnproefcursus door Ed Villevoye

naaicursus door Monique Nieling

healingcursus door Birgit Urlings

Microsoft Excel en Word voor beginners

Zoals u ziet een zeer gevarieerd aanbod. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden, dan kan dit door eenvoudig naar onze website te gaan en Vriend te worden van Vrienden van Gilde De Graven. U ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief met updates van ons programma. Bent u in de gelegenheid om 7 september onze Open Dag te bezoeken, dan kunt u kennismaken met diverse cursusleiders en de nodige informatie vergaren over onze activiteiten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here