Aanstaande zaterdag 27 november zou tussen 16.00 en 18.00 uur de open dag van St. Cecilia plaatsvinden: een mix van leuke spellen voor de jeugd, workshops over de verschillende instrumenten van de harmonie, uitwisselen van handige informatie over onze vereniging én een gezellige kennismaking met onze aanwezige leden.

In verband met de stijgende Corona-cijfers heeft onze vereniging ervoor gekozen om de open dag te verplaatsen naar 23 april 2022, van 16.00-18.00 uur. Schrijf ‘m alvast in je agenda, want ook op deze nieuwe datum ben je van harte welkom en staat er van allerlei leuks op het programma 🙂

Ondertussen

Heb je ondertussen vragen of wil je wat meer weten over onze opleiding of onze vereniging? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Opleidingscommissie, via opleiding@cecilia-online.nl. 

Muziek ontdek je bij Cecilia

Speciaal voor de open dag hebben een aantal van onze muzikanten, van jong tot iets ouder, een filmpje opgenomen. Hoewel de open dag nog even op zich laat wachten, willen we het filmpje wél alvast delen: samen muziek ontdekken? Dát kan bij onze vereniging! Kijk maar eens naar dit filmpje, waarin een aantal van onze muzikanten sjieke muziekstukken (her)ontdekken. Daarbij leggen ze ook uit wáárom ze het zo leuk vinden om bij onze vereniging bezig te zijn met muziek: 

Vriendelijke groetjes, en blijf allemaal gezond!

Harmonie St. Cecilia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here