Seniorenvereniging Levensvreugd heeft in de afgelopen corona tijd niet stilgezeten. Sinds kort hebben wij een vernieuwde site in gebruik genomen. Hierop staan wetenswaardigheden m.b.t. de vereniging met activiteitenverslagen en fotoreportages. Dus neem eens de moeite en bezoek de site op www.ovlevensvreugd.

Door vergrijzing en overlijden neemt het ledental van onze mooie vereniging gestaag af. Dit willen wij een halt toeroepen en doen een oproep aan alle senioren zich aan te melden als lid. Het lidmaatschapsgeld bedraagt slechts € 17,50 per jaar. Hiervoor kunt u in het voor- en najaar deelnemen aan een bustocht tegen een gereduceerd bedrag, carnavalsbijeenkomst, fietstocht, twee gezellige middagen met een leuk thema en een kerstviering.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris:

Mw. Els Corbey – Duives
Merovingenstraat 25
6124AB Papenhoven
tel.: 046-4858379 of via e-mail  seniorenbeeg@gmail.com

Dan doet onze biljartafdeling eveneens een oproep voor nieuwe leden.

Zij hebben hun domicilie in het gebouw van de tennisvereniging, in de bovenbouw de trap op, gelegen aan de Steenweg.

Door het jaar heen spelen zij drie (3) keer in de week op maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag in vorengenoemde locatie van 13 tot 16 uur.

Aan het einde van het seizoen wordt gespeeld voor het clubkampioenschap. Dit voor diegene die hieraan wil deelnemen met tot slot afgesloten met een gezellige middag met etentje.

Schroom niet, indien u interesse heeft, hier eens een kijkje te nemen en eventueel een potje mee te spelen. E.v.t. biljartkeu is voorhanden. 

Voor informatie met betrekking tot de biljardclub Levensvreugd kunt u terecht bij dhr. Appie Janssen. Ook te bereiken onder telefoon nummer 046-4857799.

Hopend op response,

Bestuur Seniorenvereniging Levensvreugd.

2 REACTIES

  1. In de Oproep van Seniorenvereniging Levensvreugd staat een fout.
    Achter de rode link naar http://www.ovlevensvreugd staat een zwarte punt. Hierdoor werkt de link niet. Wilt u de site bezoeken dient u de link over te typen in de zoekbalk.

  2. Seo аудит цена в городе Барнаул

    Первоклассный на сегодня seo обеспечение. Это настоящий комбаин в seo, решает всякие задачи. Работает в много-потоке в программе есть свои прокси какие считаются на сегодня наилучшими.

    Идем по ссылке и зарабатываем

    Программы для seo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here