Zaterdag 21 maart wordt in navolging van de landelijke opschoondag een opruimactie in de gemeente Sittard-Geleen-Born georganiseerd.

Het thema dit jaar is “Iedereen doet mee”  U ook?

Waar en hoe laat u de actie wilt uitvoeren bepaalt u zelf.

De benodigde materialen: veiligheidshesjes, afvalknijpers, handschoenen, afzetlint, vuilniszakken en een kleine versnapering voor de deelnemers worden vooraf bij u bezorgd en – samen met het verzamelde afval – weer opgehaald. Hierover neemt een medewerker van het Team Wijkbeheer in maart contact met u op.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven via e-mail info@derollen.nl of rechtstreeks via http://derollen.nl/activiteiten/aanmelden.asp?id=294&datum=20-3-2020

Aanmelden kan tot 21 januari 2020.

Resultaten 2019

Het is de 16e zwerfafvalactie in de gemeente Sittard-Geleen. Telkens weer is deze actie een groot succes.
De resultaten laten zich enerzijds uitdrukken in cijfers: maar liefst 703 kinderen en volwassenen van basisscholen, voortgezet-onderwijs, buurtverenigingen, wijkplatforms, scoutingverenigingen, politieke partijen en individuen  hebben zich ingezet om hun omgeving op te schonen.
Samen verzamelden zij 107 zakken zwerfafval en 1 kuub overig grof vuil.

Het andere resultaat laat zich niet uitdrukken in cijfers, maar is merkbaar in het enthousiasme en motivatie van de deelnemers.
Bovendien heeft de opruimactie nog een ander effect: een schone omgeving nodigt uit die schoon te houden. Omstanders, die de opruimers hard aan het werk zien, zullen de omgeving  als schoner ervaren en zich netter gedragen.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet ze te stellen.

Wij kijken ernaar uit om samen met u en de deelnemers de schouders onder deze opruimactie te zetten!

Team CNME
CNME De Rollen
Langereweg 9
6121 SB Born    
088-8113700
info@derollen.nl
www.derollen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here