Beste inwoners van Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk,

Het oud ijzer comité van schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht gaat weer vanaf vrijdag 27 november 2020 van start. De heren Jo Brouwers 06- 445 20 701 en Jerôme Helgers 046- 4858 348, kunnen weer gebeld worden op de aangegeven telefoonnummers.

Zoals al eerder vermeld heeft het ophalen weer even stil gelegen door het Covid-19, gelukkig is het nu weer zover dat het redelijk safe is en wij danken dan ook eenieder voor het begrip.
Nu het najaar zijn intrede doet, bent u waarschijnlijk weer oude spullen tegen gekomen, waarvan u snel verlost wilt worden.

Wacht gewoon even dat de mannen bij u woning aanbelt, dan zullen ze de oude metalen graag van u afnemen. Leg het AUB níét aan de weg of in uw oprit, in ieder geval niet zichtbaar, aangezien er andere kapers op de kust zijn.

Oude accu’s en alle andere metalen zijn toegestaan. Tot onze spijt zijn met het oog op milieuvriendelijkheid, koelkasten en diepvriezers niet toegestaan i.v.m. de giftige stoffen en plastic die erin zitten. Deze zult u zelf bij het milieupark moeten inleveren.

De opbrengst is zoals gewoonlijk voor vervanging uniformen, instrumenten en schietbenodigdheden.

De plek in de Meester Speestraat, waar voorheen de oude metalen heen gebracht konden worden!, wordt dan ook weer opgeheven tot nader order.

Bestuur en leden geven een vriendelijke schuttersgroet en wenst eenieder een hele mooie Sint Nicolaasavond met veel mooie Zwarte Pieten en met veel pakjes, chocolade letters en pepernoten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here