Beste schuttersvrienden/vriendinnen, supporters, sponsors, begunstigers, inwoners van Grevenbicht, Papenhoven, Schipperskerk en iedereen die onze schutterij lief heeft.

De mannen die jullie normaal elke vrijdag verlossen van jullie oude metalen etc., zullen de maand augustus nemen als rustpunt.

Ook deze mannen moeten een beetje op zichzelf passen en zorgen dat ze na augustus weer uitgerust aan de slag kunnen om de oude metalen weer bij de bewoners op te halen.

Bij deze vragenwe dan ook iedereen om de oude metalen etc. te bewaren voor onze schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht. Leg ze aub niet in het zicht voor de kapers die zich ook laten zien in de kerkdorpen, maar bewaar de oude metalen etc. in uw garage/berging.

De mannen van het comité zullen bij u aanbellen en alles ophalen na augustus. De heren Jo Brouwers 06- 445 20 701 & Jerôme Helgers 046- 4858 348 zullen uw adres noteren en alles komt goed!

Zoals gewoonlijk zal de opbrengst gebruik worden voor herstel aan uniformen en of instrumenten waar veel kosten aan zitten.

Bestuur en leden danken eenieder voor deze geste, die onze schutterij helpt om de schutterij in stand te houden.

Onze vereniging is de oudste vereniging van Grevenbicht en hoopt dan ook nog vele jaren te mogen bestaan. Indien er inwoners zijn die zin hebben om bij onze kleurrijke schutterij te komen als geweerdrager, vaandeldrager, trommelkorps of welke tak dan ook, jullie zijn altijd welkom. Het is belangrijk om de schutterij in stand te houden en wij weten ook dat het heel moeilijk is om leden erbij te krijgen. Toch willen we op deze manier extra aandacht vestigen op de mogelijkheid tot aanmelden als lid van onze Broederschap. De slogan “Schutter worden, zo gek nog niet” geldt nog steeds.

Sluit jullie bij ons aan en beleef de schutterswereld mee vanuit een ander zicht dan vanuit de publieke kant.

Aanmelden kan altijd via de secretaris Frank Honnef 06- 3302 9797 of voorzitter Peter Hodselmans 06- 5283 9971.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here