14.6 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Podiumkerkje Grevenbicht: Dan Vanhoudt & Secret Songs

  Zanger/gitarist/liedjesschrijver Dan Vanhoudt staat in onze provincie bekend om zijn knappe vertolkingen van Engelstalige blues en roots-muziek. Bob Dylan is zijn grootste idool. De buitengewone producties van deze Dylan bereiken sinds de jaren ’60 miljoenen fans. Met het Limburgstalig sausje van Dan Vanhoudt eroverheen verandert de smaak verrassend. Dan Vanhoudt’s programma “Dylan in ‘t Plat” behoort tot de smaakmakers van het rijke bronsgroene muziekrepertoire. 

Onder de naam Secret Songs timmeren Mieke, Eric, Judith en Henk uit de plaatsen Echt & Susteren aan de weg. Secret Songs koesteren de close-harmonyzang, die zo kenmerkend is in de Amerikaanse countrytraditie. Begeleid door hun eigen fraai gitaarspel, ukelele, cajon, percussie, melodica en mondharmonica. De sound van The Wailin’ Jennys, Nickel Creek, I’m With Her, Lori McKenna, Highwaywomen, Natalie Merchant én Brandi Carlile. Grote namen in Amerika, maar veelal onbekend in ons land. ‘Geheime liedjes’ dus. Vandaar de bandnaam Secret Songs. 

Zaterdag 13 mei 19.30 uur. Dan Vanhoudt treedt vóór de pauze op, Secret Songs is daarna aan de beurt. Toegangsprijs 12,50 * Kaarten reserveren via: reserveringen@podiumkerkje.nl Vermeld als code DANSECRET. 

Zaterdag 20 mei is een optreden van een andere Limburgse topartiest: Ivo Rosbeek. 

Foto:  

Links de muzikanten uit Echt, rechts Dan Vanhoudt (met hoed) en een clubje vrienden. 

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws