Op vrijdag 21 oktober 2022 heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van het clubkampioenschap 2022. Aansluitend werden er foto’s gemaakt, waarbij de nieuwe club tenues werden getoond.

Voorzitter Appie Janssen hield een korte toespraak, waarbij het afgelopen jaar werd doorgenomen en memoreerde aan de coronamaatregelen en de hoge energieprijzen die de biljartvereniging hard heeft getroffen. Hierdoor is het noodzakelijk geweest om ingrijpende maatregelen te nemen om de begroting voor volgend jaar rond te krijgen. Daarna werd overgegaan tot het uitreiken van de prijzen.

Deze werd gedaan, zoals gewoonlijk, door de voorzitter van Senioren Vereniging Levensvreugd dhr. Theo van der Knaap die dit op zijn ludieke manier deed.

Daarna werd onder het genot van koffie met vlaai en een drankje nog informeel nagepraat.

Biljartvereniging Levensvreugd is nog altijd op zoek naar nieuwe leden die zin hebben om te biljarten in competitieverband of alleen voor de lol. Kom eens vrijblijvend kijken in ons clublokaal aan de Steenweg in Grevenbicht, gebouw Tennisclub “Bicht” op maandag, woensdag of vrijdag vanaf 13.00 uur. Materiaal om te biljarten is aanwezig en eventuele hulp wordt geboden.

Tot slot nog een woord van dank aan de leden van het bestuur voor hun inzet en toewijding. Zonder hen was dit niet mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here