De slagwerkgroep (vroeger: drumband) van Harmonie St. Cecilia bestaat 70 jaar en dát vieren we!

Op zaterdagavond 26 november organiseren we een groot jubileumconcert met een spetterende after party. Op zondag 27 november beginnen we de dag met een reünie voor alle leden en oud-leden, gevolgd door een tweede uitvoering van het jubileumconcert.

Vieren jullie mee?

We zouden het super sjiek vinden om samen met jullie ons 70-jarig jubileum te vieren! Daarnaast nodigen we oud-leden van de slagwerkgroep / drumband van harte uit om met ons mee te feesten!

Was je ooit lid van onze slagwerkgroep / drumband, en vind je het gezellig om naar onze reünie (incl. lunch) te komen? Meld je dan vóór 15 september aan via slagwerkgroep@cecilia-online.nl.

Voor deelname aan de reünie vragen we een kleine vergoeding van 10 euro. Voor 5 euro extra kun je bovendien naar het jubileumconcert blijven luisteren.

Zou je graag nog eens meespelen met de slagwerkgroep? Dat kan! Speciaal voor onze verjaardag kunnen oud-leden mee repeteren voor de jubileumconcerten! Meer informatie is verkrijgbaar via  slagwerkgroep@cecilia-online.nl. Aanmelden kan tot 25 augustus, via het genoemde mailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here