14.6 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Route en aanmelding vastelaovesoptocht

Aanmelje väör de optoch kènt ouch dit jaor weer väöraaf gebäöre. Dit kènt d.m.v. de naam, ’t aantal persóane in de groep en ’t thema te e-maile nao zawpense.beeg@home.nl. Op dees maneer kènt eine baetere optochindeiling gemaak waere.

De gróate optoch start vanaaf de Dr. Duysenslaan. Opstèlle kènt vanaaf 13.11 oer, optoch start óm 14.11 oer, dit naodat m’n tössje 11.00 oer en 12.00 oer ’t startnómmer is kómme aafhaole in Oos Hoes.

In verbandj mit de veiligheid van mit name de deilnummers zal ’t doorgaonde verkiër gedoerende korte tied ómgeleid waere. Weer verzeuke deilnemers zich tiejig uters rechs van de weag op te stèlle, zóadat de doorgank gewaarborg is. Weer houpe op uch aller mitwirking.

Nao vertrèk zal de volgende nuuj route waere gevolg: Dr. Duijsenslaan, Lindenstraat, Houtstraat, Rozenlaan, Nieuwstraat, Aan de Greune Paol, Schoolstraat, Raadhuisstraat, Burg. Kotenplein, wo óntbènjing plaatsvundj.

D’r zeen weer 3 kategorieje: gróate groepe (vanaaf 12 persóane), klein groepe (2 t/m 11 persóane) en einzelgänger (1 persóan).

’t Gebroek van alkoholiese dranke is volgens de lokale verordeninge verbaoje en de EHBO-Grevenbicht zal weer langs de optochroute kollektere.

Weer verzeuke de bewoners aan de optochroute op deze maonjig hun auto(s) neet te parkere op de route en derden te verzeuke dat ouch neet te doon.

Weer danke uch noe alvas väör uch mitwirking.

——————————————————————————————-

Aanmelden voor de optocht kan ook dit jaar weer vooraf gebeuren. Dit kan d.m.v. de naam, het aantal personen in de groep en het thema te e-mailen naar zawpense.beeg@home.nl. Op deze manier kan er een betere optochtindeling gemaakt worden.

De grote optocht start vanaf de Dr. Duysenslaan. Opstellen kan vanaf 13.11u, optocht start vanaf 14.11u dit nadat men tussen 11.00u en 12.00u het startnummer is komen afhalen in Oos Hoes.

In verband met de veiligheid van met name de deelnemers zal het doorgaande verkeer gedurende korte tijd omgeleid worden. Wij verzoeken deelnemers zich tijdig uiterst rechts van de weg op te stellen, zodat doorgang gewaarborgd is. Wij hopen op uw aller medewerking.

Na vertrek zal de volgende nieuwe route worden gevolgd: Dr. Duijsenslaan, Lindenstraat, Houtstraat, Rozenlaan, Nieuwstraat, Aan de Greune Paol, Schoolstraat, Raadhuisstraat, Burg. Kotenplein, alwaar ontbinding plaatsvindt.

Er zijn er weer 3 categorieën: grote groepen (vanaf 12 personen), kleine groepen (2 t/m 11 personen) en einzelgänger (1 persoon).

Het gebruik van alcoholische dranken is volgens de lokale verordeningen verboden en de EHBO-Grevenbicht zal weer langs de optochtroute collecteren.

Wij verzoeken de bewoners aan de optochtroute op deze maandag hun auto(s) niet te parkeren op de route en derden te verzoeken dat ook niet te doen.

Wij danken u nu alvast voor uw medewerking.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws