14.1 C
Grevenbicht
vrijdag, 24 mei 2024

Save the date: Blaoze in Beeg, on(line) tour op 25 juli

Op 25 juli luidt Harmonie St. Cecilia de zomer in met de tweede editie van Blaoze in Beeg! Schrijf de datum alvast in je agenda voor een heerlijke “zónjigmörge” vol “blaosmeziek” (en nog veel meer)!

Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer Blaoze in Beeg: op verschillende plekken in het dorp speelden ensembles verrassende concertjes voor het deelnemende publiek.

Inmiddels wordt onder leiding van onze dirigenten (Jos Simons, Jo Savelkoul, Ivo Linssen en Koen Cuijpers) druk gerepeteerd aan een vervolg! Dit keer doen ongeveer 120 muzikanten mee, verdeeld over zes ensembles. Elk ensemble heeft een eigen programma boordevol toffe muziek: van Mahler tot Michael Bublé, van Tico Tico tot Chariots of Fire, en van Pirates of the Caribbean tot Shostakovich!

Anders dan vorig jaar is er geen wandeling. Daarvoor in de plaats komen onze muzikanten naar je toe! De concertjes van de ensembles worden namelijk professioneel opgenomen en vervolgens online uitgezonden op zondag 25 juli, vanaf 11.00 uur.

Kijk je mee? Heerlijk thuis op de bank, of misschien zit je wel lekker in de tuin of lig je te dobberen in het zwembad – zolang je een internetverbinding hebt, kun je meegenieten!

Binnenkort volgt meer informatie, dus hou deze pagina goed in de gaten 🙂

P.S. Volg je ons al op Facebook of Instagram? In de aanloop naar Blaoze in Beeg nemen we regelmatig een kijkje achter de schermen van de repetities en de organisatie van het concert! Kei tof!

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws