De schoolverlaters bezochten de Jeu de Boul banen op 23-juni 2022. Verrassend was het enthousiasme waarmee zij na een korte uitleg aan de slag gingen en opgingen in het spel. Onder begeleiding van enkele ervaren boulers.

In een ontspannen sfeer maar toch op een behoorlijk niveau boulend maakten de kinderen kennis met de beginselen van de Jeu de Boule sport. Daarbij moet wel de vermelding toegevoegd worden dat de meteorologische omstandigheden niet beter konden. Onder een stralende zon werden de wedstrijden gespeeld. Daarbij viel op dat de beleving en het enthousiasme van de kinderen geen einde kende. Dat werd weer enorm gewaardeerd door de ervaren boulers die als begeleiding en scheidsrechter hierin functioneerden.

Na afloop van de wedstrijden werd er nog genoten van een heerlijk ijsje aangeboden door de boulers van Veur oos Hoes. Maar ook de schoolverlaters lieten zich niet onbetuigd en boden een bedankje aan in de vorm van heerlijke chocolade en een kaart met de handtekening van elke deelnemer. Deze krijgt een plaats in het archief. Nu rest ons nog alle deelnemers veel succes te wensen in de vervolg studies die zij zullen gaan aanvangen ingaande het nieuwe schooljaar. Maar eerst nog ff genieten van een welverdiende vakantie. Namens alle Jeu de Boulers het ga jullie goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here