17 C
Grevenbicht
vrijdag, 14 juni 2024

Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht organiseert het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) en het 2e Bondsfeest in 2024 

Het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) en het 2e Bondsfeest, beide belangrijke culturele evenementen in de regio, staan op het punt om Papenhoven-Grevenbicht te betoveren in 2024. Deze evenementen zijn niet alleen gelegenheden voor vermaak, maar bieden ook kansen voor het versterken van sociale banden en het vieren van regionale tradities.

Het ZLF 2024 en 2e Bondsfeest zullen plaatsvinden op 19 t/m 21 juli en 28 juli 2024 en beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud. De Stichting Evenementen van Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat beide evenementen een grandioos succes worden. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 19 juli 2024
Alfa Q-Music: Foute Party met o.a. Marco Schuitmaker en Erwin. Tickets vanaf nu verkrijgbaar op www.zlf2024.nl/tickets 

Zaterdag 20 juli 2024
Oecumenische viering en Sponsorschieten met o.a. Duo Big Joe

Zondag 21 juli 2024
ZLF 2024 met o.a. de optocht, het defilé en schietwedstrijd. Dit alles muzikaal ondersteund door TONCA, Big Benny, Die Himmlische Heinies & Z.H. De Roepoepers.

Zondag 28 juli 2024
2e Bondsfeest met o.a. Frans Teunisz, Karel Verspaget, Steirisch Stark, Z.H. Nuchter Vertroch & Z.H. Nuchter Vertroch

Dj Sa-Lo zorgt tijdens het ZLF 2024 en het 2e Bondsfeest voor de perfecte muzikale omlijsting.

“We zijn ontzettend trots en opgewonden om het ZLF 2024 en 2e Bondsfeest te verwelkomen in Papenhoven-Grevenbicht,” zei Wim Notermans, voorzitter van het Stichtingsbestuur ZLF 2024. “Dit is een unieke kans voor ons dorp om te schitteren en onze gastvrijheid te tonen aan mensen van overal. We kijken ernaar uit om bezoekers te verwelkomen en samen onvergetelijk evenementen te creëren.”

Lokale vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om een programma van wereldklasse te organiseren dat de rijke tradities en levendige cultuur van de regio weerspiegelt.

Het ZLF 2024 en Bondsfeest beloven een viering te worden van gemeenschap, cultuur en traditie die nog lang zal nazinderen in de harten en geesten van degenen die het bijwonen. 

Voor meer informatie over het evenement en hoe u betrokken kunt raken, kunt u terecht op www.zlf2024.nl.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws