Graag helpen wij u met het verzorgen van uw kerstdiner. Dit hoeft u alleen maar zelf thuis af te werken. Hiervoor ontvangt u per gerecht een bereidingswijze, zodat u met gemak een heerlijk diner op tafel kunt zetten.

U kunt uw gerechten afhalen op donderdag 24 december tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Graag willen wij u vragen om uw keuze uiterlijk zaterdag 19 december door te geven. U kunt betalen bij het afhalen.

ARTAMUSE

Glaasje met een salade van artisjok, geroosterde paprika en een spiesje van gemarineerde scampi €2,50

VOORGERECHTEN

Dun gesneden parmahamroosjes met een kleine pastasalade met mozzarella en rucola €6,95

Salade van verse zalm (rilette) in een steker van komkommer met ingelegde rode ui en een frisse salade €4,95

SOEPEN

Wildbouillon met brunoise van bospaddestoelen en kleine groenten €3,95

Romige gebonden soep van knolselderij met spekjes en bieslook €3,95

HOOFDGERECHTEN
Alle hoofgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en gemengde groenten.

  • Konijnenbout in het zuur €14,95
  • Runderbavette met een saus van rode wijn en appelstroop €15,95
  • Victoriabaars met een saus van basilicum €15,95
  • Winterstoofpotje van reebout €14,95

DESSERTS

  • Chocolade cheesecake met vruchtenmarmelade €5,75
  • Kaasplankje €5,75

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here