Graag helpen wij u met het verzorgen van uw kerstdiner. Dit hoeft u alleen maar zelf thuis af te werken. Hiervoor ontvangt u per gerecht een bereidingswijze, zodat u met gemak een heerlijk diner op tafel kunt zetten.
U kunt uw gerechten afhalen op donderdag 24 december tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Graag willen wij u vragen om uw keuze uiterlijk zaterdag 19 december door te geven. U kunt betalen bij het afhalen.
ARTAMUSE
Glaasje met een salade van artisjok, geroosterde paprika en een spiesje van gemarineerde scampi €2,50
VOORGERECHTEN
Dun gesneden parmahamroosjes met een kleine pastasalade met mozzarella en rucola €6,95
Salade van verse zalm (rilette) in een steker van komkommer met ingelegde rode ui en een frisse salade €4,95
SOEPEN
Wildbouillon met brunoise van bospaddestoelen en kleine groenten €3,95
Romige gebonden soep van knolselderij met spekjes en bieslook €3,95
HOOFDGERECHTEN
Alle hoofgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en gemengde groenten.
- Konijnenbout in het zuur €14,95
- Runderbavette met een saus van rode wijn en appelstroop €15,95
- Victoriabaars met een saus van basilicum €15,95
- Winterstoofpotje van reebout €14,95
DESSERTS
- Chocolade cheesecake met vruchtenmarmelade €5,75
- Kaasplankje €5,75